Våre tjenester

Tjenester med fokus på kvalitet i alle ledd

Be om pristilbud

Hva kan vi hjelpe deg med?

MJA Maler & Gulvbelegg har lang erfaring etter mange år i bransjen, og sitter på en omfattende liste utførte prosjekter over hele Sørlandet. Vi er godkjent for ansvarsrett, og er en registrert Mesterbedrift med høyt fokus på kundeservice og solide løsninger.

Ikon - Gulvteppe

Gulvbelegg og tepper

Vi har erfaring med et bredt spekter forskjellige typer gulvbelegg og tepper. Hvilken løsning egner seg best for ditt bruk? Vi bidrar gjerne med vår kompetanse.

Les mer
Ikon - Malekost

Innvendig malerarbeid

Innvendig malerarbeid er noe mange velger å gjøre selv. Ønsker du et optimalt resultat? Da anbefaler vi å bruke en malermester til jobben.

Ikon - Hus og malerrulle

Utvendig malerarbeid

Et nytt strøk maling på utvendig fasade kan gjøre underverker for boligen. Vi tar på oss hele jobben - fra fjerning av gammel maling, til rådgivning og påføring av ny maling.

Les mer
Ikon - Tapet

Tapet og glassfiber

Å tapetsere et rom eller en vegg er en effektiv måte å skape en ny romfølelse på. Det finnes et svært bredt utvalg tapettyper, fra flotte mønstre, farger og teksturer. 

Les mer
Ikon - Epoxy

Epoxy

Vi leverer kvalitetsmessige epoxyløsninger, effektivt og til konkurransedyktige priser. Epoxy er meget anvendelig og slitesterkt, og egner seg til en rekke bruksområder.

Les mer
Ikon - kontakt

Vi har kompetansen du trenger

Våre medarbeidere bistår deg, enten du skal legge nytt gulv, male vegger eller trenger gode råd. Kontakt oss for en hyggelig prat. Be oss gjerne om et godt pristilbud på jobben som skal utføres!

Kontakt oss